Vraća se Adele?

Foto: JLP

MLADA britanska pjevačica, koja se nakon golemog uspjeha svojeg drugog albuma povukla sa scene, uskoro bi ponovo mogla početi nastupati.

25-godišnja zvijezda, koja je posljednji cjelovečernji koncert održala u rujnu 2011., planira povratak na pozornicu, ali i treći album, koji bi trebao izaći u listopadu, piše britanski Express.

"Upućeni" tvrde da je za veliki povratak Adele, koja je u međuvremenu postala majka i operirala glasnice, odabrala londonski Royal Albert Hall, a njezini se izdavači nadaju da bi nakon toga mogli uslijediti i koncerti u New Yorku i Los Angelesu.

"Ovo su najuzbudljivije vijesti koje su njezini fanovi čuli u posljednje vrijeme. Planira koncertni povratak da bi promovirala novi CD. Glas joj je ojačao i stvarno se trudila rehabilitirati ga do kraja. Svjetska turneja je još uvijek nemoguća, barem uobičajena s velikim brojem nastupa. Sve će biti pod njezinim uvjetima. Najbitnije je da se ona dobro osjeća što se tiče svog glasa. Liječnici su je upozorili da bi stres mogao značiti nove operacije, a odlučna je da ne želi više nikad kroz to prolaziti", ispričao je neimenovani izvor.

Pjevačičin glasnogovornik još se nije oglasio.
 

Pročitajte više