Vraća se pravi Conan i bit će brutalan

Foto: Press

JEDNOM kad Arnold Schwarzenegger završi s oživljavanjem franšize koja ga je proslavila, prebacuje se na drugu.

Naravno, radi se o Conanu, a producent i scenarist filma "The Legend of Conan", Chris Morgan, u nedavnom je intervjuu izjavio da novi film nije reboot već nastavak filma Johna Miliusa.

"Radi se o logičnom produžetku lika koji je stvoren filmom iz 1982. Kad ga ponovno sretnemo, Conan je već proživio život kao lopov, ratnik, gusar, kralj i legenda, a sad je starac. Bit će to nešto kao 'Nepomirljivi', ali s barbarom koji mlatara mačem", govori Morgan.

Dodaje i da mu je namjera snimiti film koji ostaje vjeran viziji Johna Miliusa i koji će pravi fanovi prihvatiti, a smatra da će svemu pomoći i činjenica da su svi uključeni u snimanje prva generacija pravih obožavatelja izvorne franšize.

"Prvi film bio je brutalan. Conana i volimo zbog njegove političke nekorektnosti. On ne razmišlja, on djeluje. A studio je od nas tražio da stvorimo nastavak dostojan filma iz 1982.", rekao je.

Za kraj je dodao i da će se u "Legend of Conan" vratiti najmanje tri glumca iz prvog filma, ali nije otkrio o kome se radi.

Snimanje bi trebalo započeti ove jeseni, čim Schwarzenegger završi s promocijom filma "Terminator: Genisys".

 

Pročitajte više