Vrijeđali su je da je samodostatna idiotkinja, a ona je to iskoristila i pretvorila u biznis

Foto: Facebook

MARIA KANG aka Fit mama prije godinu dana našla se u medijima nakon što je na svojem profilu na Facebooku objavila fotku na kojoj pokazuje mišiće i pozira uz svoje troje djece, a kojoj na vrhu piše "Koja je vaša isprika?".

Time je na sebe navukla bijes brojnih majki, koje su je izvrijeđale da je odvratna nasilnica i samodostatna idiotkinja, ali još ni tada Kang se nije dala smesti već im je odmah odgovorila: "Žao mi je što ste na ovaj prizor imali tako negativnu reakciju. Ne želim ulaziti u detalje oko toga da sam se borila sa svojom genetikom, patila od poremećaja u prehrani, vodim dva posla, nemam dadilju, nisam prirodno mršava i ne radim kao osobni trener. Ali reći ću sljedeće. Ono što vi interpretirate nije moj problem. Vaš je. Prvi korak u smjeru vladanja vlastitim životom, tijelom i sudbinom jest da shvatite da su misli koje izlaze iz vaših glava upravo vaše. Ja ih nisam stvorila. Vi ste ih stvorili".

Inače, Kang je bivša natjecateljica izbora ljepote i fitness natjecanja te bivša bulimičarka. A osim hejtera, naišla je i na podršku onih koji su tvrdili da su mrzitelji ipak najvjerojatnije samo "ljubomorni debeli ljudi", da bi sad, točno godinu dana kasnije, tu podršku (i pažnju) i pretvorila u posao.

Naime, snimila je kalendar za 2015. godinu, a u njemu se nalaze 24 majke koje, baš poput nje u spomenutoj objavi koja je izazvala buru, ponosno pokazuju svoja tijela na kojima su naporno radile nakon trudnoće. Osnovala je i neprofitnu organizaciju koja ohrabruje majke da se više posvete svojem zdravlju i vježbanju, nazvanu No Excuse Mom Group. Na stranici piše: "Mi imamo život, stres, posao, djecu, odgovornosti i obaveze. Borimo se pronaći vrijeme za trening, prejedamo se kolačima i uživamo (i često jako trebamo) čašu vina. To je život. I to je sasvim u redu. Ravnoteža je ključ uspjeha".

Kalendar se prodaje za 14,99 dolara te uključuje nutricionističke savjete, ideje za vježbanje i prijedloge kako pravilno rasporediti vrijeme te četiri treninga osmišljena za iznimno zaposlene majke.

Pročitajte više