"What Happens In Kavos": Britanski show u kojem se sudionici seksaju s kim stignu, povraćaju i piju urin

Screenshot: YouTube

BRITANSKI show "What Happens In Kavos" koji se prikazuje na Channelu 4, nedavno je svojim kontroverznim sadržajem digao pravu medijsku prašinu, dok je kod većine gledatelja izazvao gađenje. Naime, show koji prikazuje "skandalozne" mlade Britance na godišnjem odmoru ili tijekom rada u grčkom resortu, šokirani gledatelji na Twitteru su oštro kritizirali, prenosi The Sun.

"Doista mi se zgadilo ono što sam vidio kad sam gledao 'What Happens in Kavos'? Piti nečiji urin? Jeste li vi polutani?", napisao je jedan korisnik Twittera.

"Ova serija sve je ono što ne valja s ovom generacijom. Ovo je odvratno. Sramim se što s tim ljudima dijelim planetu", komentar je drugog korisnika.



A takvi komentari vjerojatno su potaknuti scenama poput one s barmenom Willom. 21-godišnjem barmenu rečeno je da će biti kažnjen zbog spavanja s istom djevojkom više od tri puta, a kazna je bila ispijanje čaše nečijeg urina. Nakon "obavljenog zadatka", Willu pozli pa se ispovraća u čašu.

Dan kasnije, Will je s prijateljem Colinom svratio u lokalnu kliniku kako bi se obojica testirali na spolno prenosive bolesti. Nakon testiranja, obojica su otkrili da imaju bakterijske infekcije koje bi mogle izazvati neplodnost ukoliko ih ne budu liječili.

No, čini se da ovakav degutantni način zabave većini gledatelja nimalo ne smeta, jer show unatoč brojnim kritikama i dalje postiže nevjerojatnu gledanost.

 

Pročitajte više