Whitney Houston ubili dileri jer im je dugovala 1,5 milijuna dolara?

Foto: JLP

PRIVATNI istražitelj iz Hollywooda, Paul Huebl, tvrdi da posjeduje "video dokaz" da je Whitney Houston bila ubijena.

Huebl je za National Enquirer ispričao da je otkrio dokaz "koji ukazuje na to da je Whitney bila žrtva visoko pozicioniranih dilera drogom koji su svoje nasilnike poslali da od nje naplate velik dug koji je kod njih napravila".

Snimka sa sigurnosnih kamera navodno pokazuje dvojicu neidentificiranih muškaraca koji se u više navrata pojavljuju u hotelu Beverly Hilton, gdje je Whitney boravila kad je umrla, te se druže s njezinom pratnjom.

Dan prije smrti pjevačica je primila pošiljku kokaina, a kasnije je zabilježeno da je rekla: "Dosta mi je ovog sranja". Huebl tvrdi da je to ustvari bio odgovor na konstantno maltretiranje nasilnika koji su joj "sjedili za vratom" zbog duga koji je dosegao 1,5 milijuna dolara.

11. veljače 2011., na dan njezine smrti, ostala je sama u hotelskoj sobi 45 minuta, a Huebl tvrdi da je u tom periodu ubojica (ili ubojice) djelovao te da on ima snimku koja to dokazuje.

Podsjetimo, potvrđeno je da je pjevačica preminula od posljednica utapanja u kadi nakon konzumacije droge, te je isključena bilo kakva mogućnost nasilne smrti. Ipak, Huebl tvrdi da u mrtvozorničkom izvješću ipak stoji da je Houston na sebi imala "klasične ozljede koje bi se dogodile da se borila za život", te da u sobi nađeni "tragovi borbe".
 

Pročitajte više