Završena četvrta emisija "Plesa sa zvijezdama:" Od showa se oprostili Ronald Braus i Ana Domišljanović

Foto: HTV

U STUDIJU HTV-a na zagrebačkom Prisavlju završila je još jedna emisija "Plesa sa zvijezdama".

Prvi put nakon osam godina show nije vodila Barbara Kolar koja je zbog upale slijepog crijeva iznenada završila u bolnici na operaciji. Umjesto nje, emisiju je s Duškom Ćurlićem vodila Karmela Vukov Colić. "Srčana i borbena kakva jest, nadam se da će Barbara već idući tjedan stajati ovdje na pozornici", rekla je Karmela.

Giuliano i Marija Maričić
Večeras su se plesali latinoamerički plesovi, a prvi su na plesni podij izašli splitski pjevač Giuliano Đanić i njegova partnerica Marija Maričić. Par je otplesao sambu za koju je dobio 21 bod. "Nalaz uredan, no moglo je biti i bolje", rekao im je član žirija Elio Bašan, dok je najstroži u žiriju Davor Bilman rekao kako ga je ova samba podsjetila na kutomjer u ovalnom uredu.

Ronald Braus i Ana Domišljanović

Operni pjevač je plesao rumbu, a on i Ana dobili su 26 bodova. Žiri je Ronaldu zamjerio što je tijekom plesa neprestano imao iste ekspresije lica poručivši mu da je trebao nabaciti pokoji osmijeh.

Mislav Čavajda i Petra Jeričević
Zvijezda prve hrvatske telenovele kojeg trenutno možemo gledati u "Stelli" plesao je paso doble. Dinko Bogdanić kazao je paru kako su tijekom plesa pokazali aroganciju i dostojanstvo. Dobili su ukupno 39 bodova, najviše večeras.

Žanamari i Damir Horvatinčić
Pjevačica je plesala sambu, a Elio joj je rekao kako je u plesu nedostajalo energije te da je previše bila statična. S druge strane, zgodna Dalmatinka od inače strogog Davora Bilmana dobila je same pohvale. Žanamari i Damir za ples su dobili 29 bodova.

Ornela Vištica i Marko Herceg
Mlada glumica prošlog je tjedna dobila najveći broj bodova, a ovaj ju je put žiri nagradio s 35 bodova. Par je plesao rumbu za koju je žiri uglavnom imao riječi hvale, baš kao i za Ornelin lijepi izgled. "Kod vas mi je najdraži onaj dio kad imate malo odjevnih predmeta na sebi", rekao je Mostarki Davor Bilman.

Sanda Dubravčić Nicolas Quesnoit
Par je plesao salsu, a nekadašnja uspješna klizačica dobila je 32 boda. Davor Bilman rekao je Sandi i Nicolasu kako je ovo najbolja salsa koju je žiri vidio ove sezone, a s njim su se složili i njegovi kolege.

Iva Mihalić i Robert Schubert

Posljednja je na podij izašla zagrebačka glumica Iva Mihalić. Zajedno s Robertom otplesala je sambu za koju je dobila 38 bodova. Žiri ih je pohvalio rekavši kako su napravili korektan posao, iako su mogli biti bolji. Dinko Bogdanić rekao je kako se osjećao kao u Brazilu gledajući ih kako plešu.

Prema ocjenama žirija poredak plesača izgledao je ovako:

Mislav i Petra - 7 bodova
Iva i Robert - 6 bodova
Ornela i Marko - 5 bodova
Sanda i Nicolas - 4 boda
Žanamari i Damir - 3 boda
Ronald  i Ana - 2 boda
Giuliano i Marija - 1 bod

Kad su se zbrojili i glasovi publike, ukupnom je ocjenom odlučeno da sljedeće subote neće nastupiti Ronald i Ana.

Glazbena gošća večeri bila je pjevačica Ivana Kindl.

Pročitajte više