Završile audicije u "X Factoru", zgodna Splićanka Albina opravdala najave

Foto: Press

OVE NEDJELJE gledali smo posljednju emisiju audicija u "X Factoru Adrija".

Prva je nastupila natjecateljica iz Velike Gorice, plavuša Danijela Večerinović, koja je za sebe kazala da je kao dijete bila brkata. Pjevala je "Hit the Road Jack", a Huljić joj je kazao da zbog nje postoji ovakav format. Joksimović je kazao da čim ga nervira da to znači da ima x factor. Na kraju je dobila četiri "da" za prolazak dalje.

Nakon nje nastupio je 22-godišnji Boban Mojsovski iz Makedonije koji je pjevao Bon Jovijevu "Bed Of Roses" i apsolutno oduševio sve svojim čistim vokalom te bez problema prošao dalje.

Iduća je bila Milica Dejanović iz Niša koju je Huljić pitao gdje je bila dosad budući da ima 30 godina. Jednoglasno je prošla dalje.

Jovica Gajić iz Mladenovaca odvažno je pjevao Massimovu pjesmu "Stranac u noći", ali to mu nije baš išlo. Huljić mu je rekao da mu to zvuči "kao za po kući", a Massimo da nije dovoljno da samo voli glazbu. Nakon toga vidjeli smo nekoliko neuspješnih audicija, a onda je Aleksandri Kovač pozlilo i snimanje je moralo biti prekinuto.

Potom je nastupila Splićanka Albina Grčić koju je produkcija posebno najavljivala za ovu emisiju. 16-godišnjakinja je pjevala Oliverovu "Ako izgubim tebe", a kazala je da se najviše boji Massima. Ipak, strah je bio neopravdan i jednoglasno je prošla dalje.

Poslije toga na red su došli i najavljivani braća i sestre, među kojima su prve bile tri sestre Kolgjeraj iz Osijeka koje su se prijavile pod imenom 4 hearts pa zatim i brat i sestra iz Makedonije te dvije sestre iz Crne gore, a između njih u istom bloku ugurala se i Nataša Railić, kojoj je žiri malo prigovarao, ali svi su oni na kraju prošli u daljnje natjecanje.


Boy band Highway iz Podgorice, odnosno tri mladića s dvije gitare, nastupili su sljedeći, a Massimo je bio oduševljen i kazao im da su pokazali što znači kad je manje više, a i Huljić se složio da su se dobro spojili. Aleksandra je pjevaču poručila da je djevojke morao gledati u oči, a ne svoje kolege iz benda. I oni su jednoglasno prošli dalje.

Natalie Zarinska iz Makedonije bila je sljedeća na redu, a ona je došla pokazati kako u izvedbi operne pjevačice zvuči "I put a spell on you". Sve je bilo u redu dok je Aleksandra nije zaustavila, a onda ju je žiri zamolio da im otpjeva nešto operno jer ju ne vide u zabavnoj glazbi. Poslije glasanja bilo je izjednačeno pa je žiri Natalie zvao da im ponovo pjeva. Nakon što je otpjevala "Sweet Dreams" svi su je članovi žirija pustili dalje.

"Molitvu" Marije Šerifović potom je otpjevala 16-godišnja Magdalena Bogdić iz Jajca kojoj je Massimo rekao da je očaran njezinom "energijom, snagom i petljom", a Joksimović joj je kazao da je imao osjećaj da će ga "prebiti". Svi četvero oduševljeno su je pustili dalje.

Janka Markovića žiri je brzo prekinuo, ali na kraju su ga ipak pustili dalje, a uspješna je bila i Azra Kelecija iz Mostara koja se za vrijeme pjevanja rasplakala. Čak i unatoč tomu jednoglasno je prošla dalje, a Aleksandra joj je kazala da se rasplakala zato jer se ona rasplakala.

Od iduće emisije gledat ćemo kandidate koji su prošli u daljnje natjecanje u tzv. Boot Campu, a žiri se prije kraja ove emisije složio da će ubuduće morati biti stroži jer je "previše ljudi prošlo u daljnje natjecanje".
 

Pročitajte više