Zbog Miley Cyrus i studentska pobuna, ali parodije se nastavljaju

Foto: Twitter

MILEY CYRUS nastavlja vladati internetom, neovisno o tome što se većinu vremena spominje u negativnom kontekstu.

Nakon nastupa na MTV-ju, buru ne prestaje podizati niti njezin spot za pjesmu "Wrecking Ball" koji je već dobio niz parodija, među kojima je definitivno najupečatljivija ona s Nicholasom Cageom. Ali, posebnu vezu sa kuglom na kojoj su se njihali i spotom Miley Cyrus imali su i studenti Grand Valley State Universityja u Michiganu, koji su jednu sličnu onoj iz spota imali u svom dvorištu.

To je rezultiralo brojnim fotkama i snimkama, ali s vremenom i - uklanjanjem kugle. "Radimo novu procjenu sigurnosti i nadamo se da će ovo njihalo moći biti postavljeno na istoj ili nekoj drugoj prikladnoj lokaciji na kampusu kako bi ljudi mogli uživati u umjetnosti i pritom biti sigurni", izjavio je dopredsjednik odjela za sigurnost Tim Thimmesch, prenosi Huffington Post. Naravno, studenti su razočarani i pitaju se: "Ako se Miley može njihati, zašto ne možemo mi?".

Kugla je u međuvremenu dobila i svoj profil na Twitteru te se održavaju prosvjedi da je se vrati gdje je i bila. Prije nego što se to dogodi u videu možete pogledati kompilaciju najzabavnijih dosadašnjih parodija na Mileyjin spot, uključujući i snimke s faksa u Michiganu.

Pročitajte više