Zbog "jebenog sranja" dobio otkaz

Screenshot: YouTube

MLADI voditelj AJ Clemente prije nekoliko je dana postao je glavna vijest u svjetskim medijima nakon što je svoje prvo pojavljivanje na televiziji započeo riječima "jebeno sranje".

Odmah nakon "nemilog događaja" Clemente je suspendiran, a u međuvremenu su šefovi lokalne podružnice NBC-ja, postaje KFYR, odlučili da ga ipak ne žele među svojom ekipom te je dobio otkaz. Tako su prvi trenuci na voditeljskoj poziciji za ovog mladića ujedno, barem zasad, bili i posljednji, prenosi Huffington Post.

Njegova se kolegica voditeljica, Van Tieu, ispričala za spomenutu grešku u kasnijim vijestima, a i Clemente je uputio ispriku putem Twittera. Ipak, to očito nije bilo dovoljno da zadrži posao jer je nakon toga objavio i sljedeće: "Nažalost, KFYRTV me odlučio otpustiti. Hvala njima i svima koji su mi pružili priliku, ali i svima na podršci", te nešto kasnije i diskretnu poruku da je otvoren za nove poslovne ponude: "Početnička pogreška. Ali sad sam slobodan. Smijem se sam sebi i gledam na sve s pozitivne strane".

Pročitajte više