Zbog ove transseksualke raspadaju se brakovi

Foto: Facebook

NA PRVI pogled teško ćete primijetiti da je Ava Sabrina Masaniai zapravo muškarac.

Poznatija pod umjetničkim imenom Ava London, ova transseksualka glavni je uzrok raspada braka između Playboyeve zečice Kendre Wilkinson i bivšeg igrača američkog nogometa, Hanka Basketta.

Nakon vijesti da je par pred razvodom, u medije je ubrzo dospjela informacija da je Hank prevario Kendru s Avom. Sada je Ava napokon odlučila progovoriti o njihovom susretu.

"Upoznala sam ga između 22. i 23. travnja ove godine. Kontaktirao me preko videa kojeg sam uploadala na YouTube. Znao je da sam transseksualka i rekao mi je da sam jedina transseksualka s kojom je bio. Mislio je da sam lijepa", ispričala je Ava.

Kaže da je bivši sportaš iskoristio pseudonim u želji da sakrije svoj identitet. Ava je otkrila da je njihov vrući susret trajao  20-tak minuta, nakon čega se Hank otuširao, platio joj 500 dolara i otišao, piše Daily Mail.

Baskett se uznemirio kada je u medije izašla priča o navodnoj aferi bivšeg dečka Jennifer Lopez, Caspera Smarta i transseksualne manekenke. Američki tabloidi tvrde da je bivši sportaš pokušao spriječiti Avu da priču potvrdi medijima tako što joj je platio dvije tisuće dolara. Obećao joj je dodatnih pet tisuća i rekao da će se financijski brinuti za nju, ali sve to očito nije bilo dovoljno da ušutka Avu.

Hank i Kendra u braku su od 2009. godine i imaju dvoje djece. Posljednji put zajedno su viđeni prošli vikend, ali Kendra ne namjerava ostati u braku i želi se što prije razvesti.

 
 

 

 

Pročitajte više