Zbogom, mali anđele: Od malene Nore opraštaju se i naše poznate osobe

Foto: Facebook

NOĆAS će zvijezde na nebu biti brojnije za jednu malu prijateljicu, mjesec će joj obasjati put, naša će ju ljubav pratiti, gdje god bila i od kud god nam se nasmiješila, samo je jedna u nizu poruka na Facebook stranici "Nora - strašni lov" gdje se mnogi opraštaju od malog anđela koji je ujedinio Hrvatsku.

Od Malene Nore pozdravljaju se i naše poznate osobe. Splitsku pjevačicu Jelenu Rozgu odlazak Nore jako je rastužio. "Iznimno sam tužna da priča koja je ujedinila cijelu Hrvatsku nije dobila sretan kraj. Mala lavica Nora koja nam se svima uvukla u srca naučila nas je da se u životu uvijek borimo s osmijehom, a ona će zauvijek biti u našim mislima. Odsada i strašni lavovi imaju krila. Zbogom mali anđele", napisala nam je Jelena u sms poruci.

Naši sportski junaci Ivica i Janica Kostelić također su potreseni smrću male Nore. Na svojoj su Facebook stranici napisali: "Draga naša Nora, počivaj u miru! Čuvali te anđeli! ;( ♥"



"Tužna nas je vijest pogodila o našoj maloj Nori... ZBOGOM STRAŠNI LAVE, DO VIĐENJA MALI ANĐELE!!!!!!!!!!!!!", na Facebooku je napisao Igor Štimac.

"Nora, sunce naše, hvala ti što si nam pokazala koliko je lijepo kad se ljudi ujedine za dobar razlog. Počivala u miru", napisao glumac "Ruže vjetrova" Slavko Sobin.


"Nora, počivaj u miru... Neka te čuvaju anđeli...", poruka je Luke Nižetića.

"Obećajem si da ću se uvijek sjećati čemu me naučila, da ću sad još više ustrajati da pomognem djeci koja trebaju našu pomoć! Rušit ću svjetove zla za njih, borit ću se do kraja, nikad ne smijemo zaboraviti ovu lekciju, nikad ne smijemo stati i nikad se ne smijemo predati koliko god teško bilo. Ljubav je jedina stvar koju imamo na ovom svijetu, dobrotu moramo širiti, moramo pomagati jedni drugima, moramo se poštivati, voljeti i BORITI!", tim se riječima od Nore oprostio televizijski novinar Nenad Hervatin.

"A što kažete da zapalimo svijeće za našeg strašnog lava... Da vidi od gore da mislimo na nju? Danas i sutra palimo svijeće, može?", pozvala je voditeljica Antonija Blaće.

"Djeca su anđeli na zemlji. Jedan anđeo je danas napustio ovozemaljski zivot. Moje misli i molitve usmjerene su na svu bolesnu i napuštenu djecu. Volite svu djecu", napisala je na svom Facebooku zvijezda Larina izbora Ornela Vištica, dok voditeljica HTV-a Uršula Tolj kaže kako ju je odlazak Nore jako pogodio. "U ovim trenucima stvarno vjerujem u anđele i da je Nora sad jedan od njih", rekla nam je Uršula.

"Prestalo je da kuca hrabro srce male lavice :( RIP Nora!!!", na Twitteru je napisao nogometaš Edin Džeko.

Pročitajte više