Željko Joksimović među izvođačima Rujanfesta!



REGIONALNA glazbena zvijezda Željko Joksimović na traženje brojnih obožavatelja iz Hrvatske vraća se u Zagreb na ovogodišnji Rujanfest koji se na Bundeku održava od 13. do 23. rujna. Hitovi poput "Nije ljubav stvar", "Lane moje", "Ljubavi", "Leđa o Leđa" ponovno će zapaliti zagrebačku publiku. Uz već do sada najavljene nastupe Jelene Rozge, Mate Miše Kovača, Crvene Jabuke i Zabranjenog pušenja Rujanfest postaje prava glazbena poslastica u rane jesenske dane.

Željko Joksimović na ovogodišnjem je Eurosongu zauzeo visoko treće mjesto i tim je plasmanom postao jedan od najboljih autora ovog prestižnog glazbenog natjecanja.

Peti po redu, ovogodišnji zagrebački Rujanfest biti će ujedno najveći i najbogatiji do sada.

"Ovogodišnji Rujanfest u svojem petom izdanju donosi najbogatiji program i gastro ponudu. Zagrebu donosimo vodeću godišnju manifestaciju na kojoj očekujemo rekordan broj posjetitelja. Zajedno s brojnim izlagačima i izvođačima podigli smo kvalitetu ponude i usluge te vjerujemo kako će posjetitelji to i prepoznati", izjavio je organizator Rujanfesta.

Manifestacija će se održati na čak 25 pozornica, očekuje se da više od 200 izvođača i performera u jedanaest dana privuče čak 300.000 posjetitelja čime Rujanfest postaje jedno od najvažnijih gospodarskih i zabavnih događanja u Hrvatskoj. Noviteti ovogodišnjeg Rujanfesta su kuća hrvatskih rakija Rakijarnica s bogatom ponudom rakija i odličnim glazbenim programom, te Maredo kuća koja predstavlja jedan od najpoznatijih zagrebačkih restorana, a svoje će goste oduševiti vrhunskom hranom i nadaleko poznatim tamburašima.

Pročitajte više