Zvijezda "Igre prijestolja" na računu ima manje od pet dolara?

Foto: JLP

GLUMICA Lena Headey koja u popularnoj HBO-ovoj seriji "Igra prijestolja" glumi zlu kraljicu Cersei tvrdi da je pred bankrotom jer na računu ima "manje od pet dolara", prenosi TMZ.

I očajnički čeka povrat poreza kako bi pokrila osnovne životne troškove. O svojem je financijskom stanju izvijestila u dokumentima kojih se "dočepala" ekipa spomenutog tabloida, a koje je priložila kao dokaz nakon što je njezin suprug Peter Loughran tražio polovicu od 46.000 dolara povrata poreza koje ona treba dobiti za 2011. godinu te za koji on tvrdi da spada u stečevinu zarađenu za vrijeme njihova braka.

Headey je od Loughrana zatražila razvod prošlog ljeta, a u dokumentima tvrdi da joj je odmah potrebno 6000 dolara jer jedva preživljava i živi na kredit brinući se o njihovom dvogodišnjem sinu. Navodi i da bi uskoro trebala primiti određeni honorar, ali od povrata traži spomenuti iznos unaprijed. Isti taj iznos voljna je dati i uskoro bivšem suprugu, ali traži da se ostatak zamrzne na računu dok se ne ugovore daljnji detalji oko razvoda.

Sud je odbio Loughranov zahtjev za žurnom isplatom polovice iznosa, a zajedno s njim i njezina potraživanja, tako da još uvijek ostaje nepoznanica na koji će način podijeliti novac.
 

Pročitajte više