A gdje su komadi: Natali Dizdar po Zadru tulumari s prijateljicama

PJEVAČICA Natali Dizdar odmara se u rodnom Zadru. Zapravo, tulumari, barem ako je  suditi prema sinoćnjim fotografijama snimljenim na naširoko poznatom zadarskom Garden Festivalu. Natali, koja je nedavno izdala novi album, pobijedila u showu "Zvijezde pjevaju", te izvukla živu glavu iz medijske sapunice konstruirane oko njezinog odnosa s plivačem Dujom Draganjom, u zasluženom odmoru itekako uživa, i to isključivo u društvu prijateljica.

Samozatajnu pjevačicu poznatu po tome da svoj privatni život krije od medija, te da s istima rijetko želi pričati o ičemu drugome osim o svojoj karijeri, poneki (dobro)namjerni fotograf tu i tamo uhvati u razuzdanom tulumarenju - ali samo ponekad.

Afere se konstruiraju, Natali šuti

Afere konstruirane oko njezinog imena najčešće ipak ostaju samo mrtvo slovo na papiru, što se dogodilo i s gore spomenutom navodnom vezom s Draganjom. Iako nikome ispočetka zapravo nije bilo jasno zašto Draganja i Natali svoje poznanstvo kriju od medija, koliko saznajemo, mlada pjevačica i ovogodišnja pobjednica showa "Zvijezde pjevaju" i dalje je u (sretnoj) vezi sa svojim dosadašnjim dečkom, Antom Jerolimovom, a što se tiče Draganje, nema što skrivati.

A zašto je neki mediji uporno pokušavaju spojiti s poznatim plivačem, ni Natali, ali ni Draganji, nije jasno. "Ja se nadam da me netko zajebaje jer sve ovo što ste nabrojali može postojati samo u nečijoj iskrivljenoj mašti. Objavite što hoćete, boli me neka stvar, ali to nije istina", rezigniran je bio Draganja. A iste tvrdnje Natali se nije ni udostojila komentirati, samo je kratko rekla: "Nemam uopće komentara".

Pročitajte više