Aca Lukas večeras u Petru Panu u Makarskoj

Foto: Facebook
 
KONTROVERZNI pjevač Aca Lukas koji se diljem regije proslavio svojim maratonskim svirkama, i pritom osvojio laskavu titulu kralja beogradskih splavova, večeras nastupa u klubu Petru Pan u Makarskoj.
 
Najpopularniji klub u južnoj Dalmaciji i večeras će biti pretijesan da primi brojne Acine obožavatelje, a mnogi će potegnuti i iz Hercegovine i Crne Gore na večerašnju obećavajuću pijanku.
 
Koji je razlog tolike popularnosti ovog osebujnog pjevača koji svakih nekoliko tjedana nastupa u Hrvatskoj i okuplja sve više i više publike?
 
"Kad me pogledate, vidite da i nisam baš neki seks simbol", smije se Aca. "Dakle, curice baš ne drže moje postere na zidu svoje dječje sobe, ali djevojke i žene zato u najvećem broju dolaze na moje koncerte. Kad pjevač ima karizmu i puno utakmica u nogama, onda zna, kako mu je na svakom koncertu najvažnija atmosfera. A na mojim nastupima uvijek se pjeva do zore i jako puno pije. Šta ti vrijedi zvjezdani status iz novina, ako na tvojim koncertima nitko ništa ne pije i umreš od dosade jer pjevaš tugaljive žalopojke? Zajebi to. Kod mene uvijek mora biti na najjače, od početka do kraja nabrijavam atmosferu i naravno da onda svi zajedno imamo koristi. Ja sam valjda jedan od rijetkih pjevača koji pije, zabavlja se i upropasti s vlastitom publikom", istaknuo je nedavno popularni pjevač u svom biografskom intervjuu. 
 
Večerašnji koncert u Petru Panu počinje točno u ponoć, a organizatori mole publiku da dođe što ranije jer se predviđaju nesnosne gužve na ulazu zbog velikog broja rezervacija, a slatke brige muče organizatore - ne mogu svima izaći u susret jer Aca Lukas u Petru Panu večeras namjerava oboriti svoj vlastiti rekord. 

Pročitajte više