Adidas vas poziva u riječki Tower centar na proslavu originalnosti

PROMOTIVNOM akcijom pod nazivom "Be Original" koja se održava u svim većim svjetskim gradovima, Adidas poziva sve građane Rijeke kao i poklonike suvremenog načina života da se 11.10. u 14 sati u Tower Centru pridruže globalnoj proslavi originalnosti.

To u ovom kontekstu nije samo banalan poziv kupcima, već otvoren poziv samoizražaju i promocija individualnosti koju uostalom možete uočiti u svakom modelu iz nove Originals kolekcije koja će, paralelno s akcijom, stići na police adidasovih dućana. Uz gostovanje DJ Bizze te dobru i originalnu zabavu, lako ćete provesti nekoliko ugodnih sati ispred i unutar adidas shopa.

Naravno, ne zaboravite se prijaviti na natječaj za tematsku fotografiju "Be Original". Dođite u Adidas shop, isprobajte novu kolekciju i zauzmite najoriginalniju pozu. Slikajte se i konkurirajte u natječaju kojim putem internet glasovanja na stranici  www.pro-sport.hr/beoriginal možete postati pobjednik trećeg kruga natjecanja, a time i finalist te sretni dobitnik poklon-bona u iznosu od 5.000,00 kuna!

Da podsjetimo, natječaj za tematsku fotografiju već je mnogobrojne poklonike stekao promocijom u Zagrebu i Osijeku, a vruću atmosferu možete očekivati i u Rijeci te na velikoj završnici u Avenue Mallu u Zagrebu.

Poziv zainteresiranima još traje pa prema tome ne zaboravite posjetiti Adidas shop u Tower Centru Rijeka s početkom u 14 sati ili se pridružite na velikom finalu u Avenue Mallu u Zagrebu, 18.10. u 14 sati.  Voditelj programa je Frano Domitrović, dugogodišnji voditelj emisije Briljantin i glazbene emisije Garaža.

Neka vas inspiracija ponese, dođite u adidas shop, zauzmite najoriginalniju pozu, slikajte se i osvojite nagradu!  Sve fotografije natjecatelja, kao i pravila natječaja, pronaći ćete na www.pro-sport.hr/beoriginal

Pročitajte više