Adriana Lima na mukama: Marko Jarić optužen za silovanje

NAKRATKO je završio medeni mjesec supermodela Adriane Lime i njezinog supruga Marka Jarića jer je jedna djevojka iz Philadelphije prijavila srpskog košarkaša Memphis Grizzliesa zbog navodnog silovanja. Dotična je policiji izjavila da ju je Jarić prisilio na seks 7. ožujka, kad su Grizzliesi igrali u tom gradu protiv Sixersa. Policija provodi istragu, a Grizzliesi nisu htjeli komentirati vijest američkim medijima.

"Takve optužbe su 100 posto neutemeljene i lažne. Svi poznati parovi mete su sličnih kleveta. Marko i Adriana su sretni i zaljubljeni i svjesni su da ovoj optužbi ne trebaju pridavati pažnju", rekao je Markov glasnogovornik, a obratio se i njegov odvjetnik Bruce L. Castor Jr. koji je poručio kako ga je filadelfijska policija nakon istrage obavijestila kako nemaju dovoljno dokaza kako bi Jarića za išta teretili.

30-godišnji Jarić prošlog je mjeseca, na Valentinovo, u tajnosti oženio brazilsku ljepoticu Adrianu Limu, a mnogi sa samim pogledom na nju dvoje oko istinitosti optužbe. Svejedno, neki su domaći mediji prošle godine Jarića povezivali s Ninom Morić, a većina je sumnjala u istinitost Adrianinih tvrdnji kako će u brak ući nevina.

E.D./totalsport
Foto: JLP

Pročitajte više