Aeron – Posljednji stolac?

NE IZGLEDA poput bilo kojeg stolca na kojem ste do sada sjedili. Na njemu se osjećate drugačije nego na bilo kojem stolcu na kojem ste do sada sjedili.

Dizajniran da djeluje kao dio ljudske anatomije, Aeron stolac reagira na pokrete osobe koja na njemu sjedi i odgovara na potrebe tijela. U stvari, Aeron kao da predviđa pokrete osobe tijela, odnosno pristaje mu kao rukavica. "Jednom kad sjednete u Aeron, ne želite više sjediti ni na čemu drugom" - kažu oni koji su sjedili u njemu.

Herman Millers Aeron je, to nitko ne spori, najbolji ergonomski stolac koji možete kupiti. Niti jedan drugi uredski stolac ne opušta vaša leđa, ramena i vrat kao što to čini Aeron. Zahvaljujući posebnim patentiranim materijalima od kojih je Aeron napravljen, vaše će se tijelo znojiti manje nego na bilo kojem drugom stolcu.

Herman Millers Aeron je skup stolac, a tako i izgleda. Aeron nije samo stolac, nego i simbol uspješnog biznisa, glamura, moći i umjetnosti. Kao niti jedan stolac u povijesti, Aeron je postao simbolom uživanja u trijumfima nove ekonomije. Jedna epizoda serije Will and Grace bila je posvećena Aeronu, Aeron ima svoje mjesto i u Muzeju moderne umjetnosti u SAD-u.

Gledajući Aeron dođe vam zapitati se ima li što dalje? Može li išta nadmašiti Aeron ili je Aeron "posljednji stolac" nakon kojeg bolje jednostavno ne ide?

Ekskluzivni zastupnik za Herman Miller uredski namještaj je

Za više informacija o ergonomskom namještaju posjetite:

http://www.dom-exclusive.hr/

Pročitajte više