Aguilera kao dobrotvorka, a Farrell kao svetac

BOŽIĆNI blagdani otkrivaju da neke velike zvijezde imaju i veliko srce pa je tako popularna pjevačica posjetila Centar za žrtve nasilja u obitelji kojem je poklonila 200.000 dolara.

Christina je u tom skloništu u Pittsburghu provela neko vrijeme uz 18 žena i 23 djece, dijelila autograme i u obiteljskoj atmosferi pomagala im u zamatanju poklona.

Djevojka koja se uz pjevanje proslavila i golišavim slikama u muškim magazinima pokazala je da se iza imidža razuzdane cure krije i osjećajna osoba spremna pomoći kada treba.

S druge strane Oceana raspušteni Irac Colin Farell suočio se s filmskom ulogom koja nikako ne odgovara njegovom karakteru i ponašanju.

Glumac koji je nedavno sam izjavio kako je u jednom tjednu slistio tri boce Jacka Danielsa,12 litara vina, 60 krigli piva, 14 grama kanabisa, četiri grama kokaina, 280 cigareta i 20 tableta Ectasya dobio je ulogu pravog sveca.

Sveti Patrik, zaštitnik Iraca, posvetio je život Kristu nakon što je sa 16 godina bio otet i prodan u roblje. Bio je pastir kada mu se dogodilo sveto ukazanje, a kasnije je postao biskup koji je izgradio mnoge crkve.

Farrell nije mogao odoljeti takvom izazovu, a kako će sve to ispasti u hollywoodskom filmu od 40 milijuna funti tek će se vidjeti.

Pročitajte više