Albina Grčić deaktivirala profil na Twitteru nakon kritika zbog komentara o Španjolki

Foto: Instagram

NAKON što je prije četiri dana na svom Twitteru komentirala predstavnicu Španjolske na Eurosongu, Chanel, Albina Grčić deaktivirala je profil na toj društvenoj mreži.

Podsjetimo, nakon finala Eurosonga Albina je izrazila svoje oduševljenje španjolskom predstavnicom, ali je napisala kako smatra da zgodna žena poput nje nikada ne bi mogla pobijediti.

"Sad opet gledam nastup Chanel na Eurosongu… Nema dalje! Lijepe, zgodne, talentirane žene kao ona, koja ima apsolutno sve, nikada neće osvojiti i uvijek će se kritizirati, je li loše otpjevala jedan ton, je li nešto krivo izjavila i je li joj izvirio but ili guzica", napisala je tada.

Njena objava izazvala je podijeljene reakcije. Neki su se složili s njom, no drugi su je demantirali.

"Ruslana je bila prezgodna! Prouči malo Eurosong", "Mnoge zgodne žene su osvajale Eurosong", "Naša Emilija Kokić je bila, i dan danas je zgodna, a pobijedila je sa grupom Riva", "A što je onda bila Loreen?", "Ja sam mislio da je ovo natjecanje najbolje pjesme, a ne najveće ljepote", bili su samo neki od komentara.

Ubrzo nakon objave Albina je izbrisala račun na Twitteru, no njeni profili na Instagramu, Facebooku i TikToku još uvijek su aktivni i otvoreni za njene obožavatelje.

Podsjetimo, Albina je prošle godine na Eurosongu predstavljala Hrvatsku s pjesmom Tick-Tock, no nažalost nije se uspjela plasirati u finale te je završila na 11. mjestu u polufinalu, baš kao i ovogodišnja predstavnica Mia Dimšić.

Pročitajte više