Baldwin intervjuirao Woodyja Allena, ljudi pišu: "Glup način da dokrajči karijeru"

ALEC BALDWIN dobio je niz kritika na društvenim mrežama nakon što je na Instagramu objavio intervju koji je vodio s Woodyjem Allenom. Baldwin je krajem prošle godine na snimanju filma Rust usmrtio snimateljicu Halyne Hutchins, dok se Allen godinama brani od optužbi da je seksualno zlostavljao Dylan Farrow, svoju posvojenu kćer.

"Sjećate se kad je Alec Baldwin doslovce ubio članicu filmske ekipe na setu prošle godine i za to nije snosio nikakve posljedice... a sad promovira posebni intervju koji će raditi s... Woodyjem Allenom? To je doslovce sve što treba znati o TV i filmskoj industriji", napisao je jedan korisnik na Twitteru.

"Alec Baldwin, koji je upucao i usmrtio svoju zaposlenicu prije 8 mjeseci, uživo na Instagramu razgovara s Woodyjem Allenom, koji je oženio svoju kćer", napisala je jedna korisnica. Redatelj je, podsjetimo, 1997. oženio Soon-Yi Previn, usvojenu kćer njegove bivše partnerice Mije Farrow.

"Kao da Baldwinova karijera već ionako ne visi o niti. Kakav glup način da je do kraja uništi", napisala je korisnica America Jane, Leftist Maniac.

Pročitajte više