Aleksandra Grdić priznala da je trudna: "Dečka sam upoznala igrom slučaja preko društvene mreže"

Screenshot: YouTube

BIVŠA Miss Hrvatske Aleksandra Grdić potvrdila je da će u 35. godini postati majka.

"Sretna sam, trudna sam, čekam malu bebicu! Mogu reći da je dva mjeseca, presretna sam. Mislim da ulazim u jedno novo razdoblje, poglavlje života. Ova stvar koja mi se dogodila je novo poglavlje života, majčinstvo koje me očekuje, jednostavno nemam nimalo straha, mislim da će sve bit prekrasno, da će bebica ići sa mnom svugdje gdje i ja budem išla", rekla je za In Magazin.

Dodala je da nikad nije osjećala teret svojih godina, no da joj ipak nakon godina tulumarenja odgovara miran život. Progovorila je i o svom tajanstvenom dečku.

"Otac je dečko o kojem se već piše danima. Tajanstveni Marko. Mi smo upoznali igrom slučaja preko društvene mreže i nekako mi vražićak u meni nije dao mira. Moram reći da me osvojio tom svojom jednostavnošću. Drugačiji od drugih. On je dečko koji uopće ne izlazi van, koji uopće nije partijaner, miran, staložen, suprotnost meni", rekla je.

S bebom na putu manekenstvo će pasti u drugi plan.

"Već je ustvari palo. Ja od petog mjeseca od kad sam se vratila uz Francuske malo sam se povukla, zaljubila sam se, malo sam više putovala, bila doma, tako da je palo u drugi plan ali nikad zaboravljeno", zaključila je. 

Pročitajte više