Alex Reid, naivan i glup, prevarom uvučen u brak?

NAKON što su svoju sreću dijelili sa svim medijima i ponosno izjavljivali da će uskoro i posvojiti dijete, muška je polovica slavnog Katie Price-Alex Reid para obznanila kako se on uopće nije bio svjestan da leti u Las Vegas kako bi se vjenčao.

Iako je do jučer planirao posvojenje, danas Alex navodno želi poništenje braka

Alex je navodno jako ljut, želi poništenje braka te tvrdi da mu niti na kraj pameti nije bilo da u Vegas ide kako bi se oženio. "Alex je bio pod pritiskom i nije imao vremena razmisliti o svemu", rekao je neimenovani izvor za Daily Star.

Alexovi savjetnici i odvjetnici sada traže bilo kakav način i rupu u zakonu pomoću koje bi mogli brak sklopljen sa starletom Katie proglasiti nevažećim.

"Katie i Alex su se odavno planirali vjenčati, Vegas se dogodio spontano"

Glasnogovornik Katie Price rekao je kako se par namjeravao vjenčati te da je svadbu isplanirala Katie u vrijeme dok je Alex boravio u "Big Brother" kući. "Alex i Katie su se odavno odlučili vjenčati, a put u Vegas je bio spontan", dodao je glasnogovornik.

Navodno se mladi par tijekom boravka u Vegasu nekoliko puta posvađao. zaposlenici hotela rekli su kako su im se drugi gosti žalili na buku koja je dolazila iz sobe slavnog para. Katie je navodno bila ta koja je vrištala na Alexa kako je on bio nitko i ništa dok nije nju upoznao. Nedugo zatim, par se ipak vjenčao. Alexovi prijatelji smatraju kako je ispao naivan i glup, te su sigurni kako se nikada svojom voljom ne bi vjenčao bez prisutnosti svoje obitelji i najdražih prijatelja. Možda ga je Katie drogirala i odvukla matičaru.

Pročitajte više