Ali G napao Pamelu na plaži

NAJPOPULARNIJA silikonska plavuša na svijetu nije uspjela u miru obaviti "vjenčanje" svojih kućnih ljubimaca na plaži u Malibuu jer je spektakl pokvario engleski komičar svojim ispadom.

Pamela, u bijeloj vjenčanoj haljini i s buketićem u ruci, ponudila je uzvanike šampanjcem kada se iznenadao pojavio nezvani gost.

Ali G stigao je iz mora u gumenoj kornjači, zaletio se prema seksi plavuši i srušio je na pijesak. Sve su to pratili kamermani njegovog novog televizijskog showa, ali i Pamelini tjelohranitelji koji su ga brzo savladali.

Vjerojatno je riječ o najobičnijoj reklamnoj namještaljci, a Ali G svoj napad može opravdati nedavnim izjavama prsate jetseterice.

Pamela se požalila novinarima da zgodni muškarci u Hollywoodu više ne trče za ljepoticama. Ona tvrdi da dečki pokušaju samo jednom i nakon toga odustanu.

Po njenom mišljenju u zavođenju više nema romantike i "seksi potjere" kakvu je ona doživjela kada je njen bivši suprug Tommy Lee u neka davna vremena putovao za njom čak u meksički Cancun kako bi je zaprosio.

Pročitajte više