Amanda Peet svađala se s mužem oko imena njihove kćeri



GLUMICA Amanda Peet, poznata po ulozi u filmu "Ubojica mekog srca", priznala je kako se s mužem svađala oko imena koje će dati svojoj novorođenoj kćeri. Molly June, koja sada ima tek mjesec dana, ime je dobila u trenutku kada su roditelji trebali ispuniti bolničke dokumente nakon njezina rođenja.

"Toliko sam se svađala s mužem oko imena, a nismo mogli izaći iz bolnice dok ne potpišemo dokument s djetetovim imenom. Odlučili smo se za ime u trenutku kad nas je sestra počela požurivati da napustimo bolnicu. Dvoumili smo se između Maya June i Molly June pa je muž na dva komadića papira napisao oba imena i sakrio ih u šake iza leđa. Izabrala sam jednu ruku, a u njoj se nalazio papirić s imenom Maya. Tada sam se stvarno razbjesnila, tako da je ispala Molly", objasnila je glumica.

Podsjetimo, lijepa Amanda se samo osam dana nakon rođenja kćeri Molly June pojavila na premijeri svog novog filma "Please Give", na kojoj je izgledala sjajno. Glumica se 2006. godine udala za scenaristu Davida Benioffa s kojim već ima trogodišnju kćer Frances Pen.

Pročitajte više