Amanda Seyfried: Očajnički sam željela da se Dominic Cooper zaljubi u mene

GLUMICA Amanda Seyfried otkrila je kako je "očajnički željela" da se Dominic Cooper zaljubi u nju. Seyfried poriče da je prekid između nje i britanskog glumca trajan, ali je priznala da su njeni osjećaji prema njemu oduvijek bili jači od njegovih prema njoj.

"Čekala sam. Bila sam prilično očajna neko vrijeme. Bilo je to prije otprilike tri godine. Čekala sam i čekala, a njemu je trebalo 18 mjeseci da shvati. Ali tako je valjda moralo biti. Znalo je biti teško i ponekad sam se pitala je li ono što činim ispravno", kazala je Amanda te dodala kako je već nekoliko puta prekidala s Cooperom i svaki put bi se vratila u njegov zagrljaj.

Podsjetimo, nedavno je lijepa glumica kazala kako nije sigurna je li njen dečko Dominic Cooper, "onaj pravi", a ubrzo je objavljena i vijest o tome kako su 24-godišnja Amanda i 31-godišnji Cooper (opet) prekinuli. Seyfried i Cooper upoznali su se 2008. godine tijekom snimanja filma "Mamma Mia!". Par je održavao "na daljinu" - putem Skypea i povremenim viđanjima u slobodnim terminima unutar svojih pretrpanih rasporeda. Puno su puta priznali da im "nije lako".

Pročitajte više