Amanda Seyfried popije žesticu prije snimanja scena seksa

MLADA glumica Amanda Seyfried voli se napiti prije no što mora snimati scene seksa. Glumica koja je u svojem novom filmu "Chloe" snimila lezbijske scene s Julianne Moore priznaje da joj je prije snimanja potrebna čašica "žestice" za hrabrost. "Da, to mi uopće nije nepoznato, ako snimam neku intimnu scenu, popijem nešto kratko na brzinu. To je uvijek zabavno", kaže Amanda, poznata po ulozi u filmu "Mamma Mia".

Ipak, prije snimanja scene s Julianne, koje je trajalo satima, nije posegnula za alkoholom. "U toj se sceni događalo puno toga važnoga što smo morali pokazati, tako da nisam mogla piti. Nije mi bilo lako, jer taj svijet ženskih odnosa uopće ne poznajem, ima neku sasvim drugu dinamiku", kaže glumica koja je u vezi s britanskim kolegom Dominicom Cooperom.

Mlada glumica nedavno je otkrila britanskom časopisu Glamour da se boji debljine jer misli da bi joj mogla naštetiti karijeri. "Da ne trčim i ne vježbam, nema šanse da bih bila ovako mršava. A moram biti, jer sam glumica. To je grozno i uvrnuto, ali ne bih dobivala uloge da drugačijem izgledam. Da sam bila deblja, sigurno ne bih bila dobila ulogu u hitu `Mamma Mia`", kaže Amanda.  

Pročitajte više