Amaterski pornić zvijezde Baywatcha kola Internetom

NAKON sada već čuvenih amaterskih pornića Pamele Anderson i Paris Hilton, trendu se priključila još jedna bivša zvijezda serije Baywatch - Gena Lee Nolin.

Prema tabloidu News of the World, Internetom kruži amaterska video snimka koja prikazuje prsatu glumicu kako se skida, dira po grudima i, , "izvodi određene seksualne radnje". Sporni film snimio je njezin bivši muž Greg Fahlman, koji navodno nema nikakve veze s činjenicom da je snimka "procurila" u javnost.

Glumičin glasnogovornik Jerry Shandrew izjavio je kako Gena nije naročito uzrujana oko cijele priče, te kako se radi o kratkom filmu snimljenom u vrijeme dok su Gena i Greg bili u braku.  Shandrew je dodao kako su Gena i Greg još uvijek u prijateljskim odnosima, a za prodaju snimke nekolicini pornografskih Internet siteova optužio je ženu koja trenutno živi s Fahlmanom.

"Ta snimka bila je isključivo privatna stvar, koju su snimili Gena i Greg u privatnosti svog doma, bez ikakvih svjedoka. Ni ona ni on nisu odobrili reprodukciju, distribuciju, javno prikazivanje filma ili bilo kojeg njegovog dijela." - dodao je Shandrew.

Pročitajte više