Amber Heard svjedočila protiv Johnnyja Deppa: Govorio je da će mi izrezati lice

Foto: EPA-EFE

GLUMICA Amber Heard je tijekom svjedočenja pred Visokim sudom u Londonu izjavila da joj je bivši suprug Johnny Depp u više navrata prijetio smrću. 

Tijekom svjedočenja je, kako prenosi Mirror, ispričala kako joj je Depp rekao da je "smrt jedini izlaz" iz njihovog braka. 

"Nekad je imao takve ispade da sam se bojala da će me ubiti, ili namjerno ili da će previše izgubiti kontrolu. Puno puta je eksplicitno prijetio da će me ubiti, osobito kasnije u vezi. O našoj je vezi govorio kao da se radi o životu i smrti te mi je rekao da je smrt jedini način da izađem iz veze", ispričala je. 

U nastavku je otkrila kako joj je glumac, navodno, prijetio i opisivao što će joj učiniti ako ga ostavi. 

"Primjerice da će mi izrezati lice kako me nitko drugi ne bi htio. Govorio mi je i o drugima koji mu se nisu sviđali ili je smatrao da su mu prijetnja, na primjer detaljno je govorio o tome kako bi nekog htio mučiti ili kako bi bilo jeftino srediti da nekog ubiju", rekla je Amber. 

Amber Heard svjedočila je ovog ponedjeljka tijekom sudskog procesa koji je Johnny Depp pokrenuo protiv tabloida The Sun koji ga je proglasio "zlostavljačem žena". Depp optužbe poriče te tvrdi da je Amber ta koja je bila nasilna.

>>Rat holivudske kreme: On je nju gađao telefonom, ona mu se navodno posrala u krevet<<

Ben King, koji je radio za Deppa između 2014. i 2015. godine, rekao je da je Heard bila ta koja je izazivala i ugnjetavala dok je bila u vezi s Deppom i da su se svađali kao djeca.

King, koji je bio uključen u operaciju čišćenja nakon navodnog incidenta na unajmljenom imanju u Australiji 2015., kazao je da je našao Deppov odsječeni vršak prsta koji mu je navodno odsjekla Amber

Deppov pomoćnik Stephen Deuters na sudu je iznio niz tvrdnji protiv Heard i nazvao je sociopatkinjom

Heard će ovog tjedna biti ispitana pred sudom o optužbama koje je iznijela na račun bivšeg supruga. 

Pročitajte više