Amel Ćurić rasturio imitacijom Josipe Lisac i odnio pobjedu: "Josipalistično!"

Screenshot: NovaTV

AMEL ĆURIĆ pobjednik je druge epizode nove sezone showa Tvoje lice zvuči poznato, a svojim nastupom oduševio je i žiri i publiku.

"Zadovoljna sam što nisi otišao u pretjerivanje. Zaista si decentnim pokretima, elegantnošću, tu i tamo nekom energičnijom rukom dobio njezin diva moment i to mi se jako sviđa. Hvala ti što nisi pretjerao", rekla je Nives nakon nastupa, a s njom se složio i Lozar. "Baš si ga zakucao u drugom dijelu, svidjela mi se ta neka decentnost", rekao je. "Josipalistično", rekao je Petreković.

10 tisuća kuna odlučio je donirati Mreži udruga osoba s invaliditetom Dalmacije.


 

Emisiju je otvorio je Damir Poljičak, a u nastupu mu je pomogao dječak David Bojčić, a za nastup dva Elvisa svi su bili puni hvale.

Prošlotjedna pobjednica prve emisije Maja Bajamić kao Panjabi MC izvela je zahtjevnu pjesmu Mundian to bach ke, a za svoju transformaciju također je dobila isključivo pohvale. "Ti si toliko visoko postavila ljestvicu da ja više ne znam što bi ti rekla. Super si, čudo!", rekla je Nives.

Iduća je bila Ana Vilenica koja je odmah podigla atmosferu u studiju, a transformirala se u Kelis te izvela pjesmu Trick Me. "Ja sam se nekoliko puta zaljubio u tvoj izgled, u tvoju pojavu. Baš si lijepa i lijepo si pjevala. Glumački si fantastično odradila. Nastavi tako dalje", rekao je Mario Petreković o njenom nastupu, koji se svidio i Kedži.

Drele je publiku razveselio maskiran u Nedu Ukraden, a izveo je pesmu Viljamovka. "Dernek se dogodio. Bilo ja jako zabavno, mi smo i zaplesali. Nastup je bio genijalan", rekao je Kedžo. "Mislim da bi Neda bila zadovoljna. Stoički si to odradio. Osjetila sam tu tvoju želju", rekla je Nives. "Nakon ovoga ništa neće biti isto", dodao je Mario.

Matko Knešaurek bio je idući, a nastupio je kao Freddie Mercury. Petreković je za njegov nastup ocijenio kao veliki pomak naprijed od prvog tjedna, a s njim se složio i Saša. "Volio bih da si i u glasu imao to njegovo šepirenje kao što si ga imao u pokretu", dodao je Kedžo dok je Nives nedostajalo pućenje usana koje je Freddy radio.

Nakon nje nastupila je Katarina Baban koja se transformirala u Rickyja Martina, a izvela je pjesmu Cup of Life. "Katarina je zabila", rekla je Nives, a nastupom su bili zadovoljni i ostali članovi žirija.

Paola Bekić Valić utjelovila je Tinu Turner s pjesmom Golden Eye. "Ja ću svoju periku koju sam imao staviti o klin i reći zbogom Tini Turner. Sjajan glas! Bila si divna!", poručio joj je Mario. "Imala si taj gard, izgledaš fantastično i to je to, ja sam zadovoljan!", komentirao je Saša, a oduševljeni su bili i Nives Celzijus te Damir Kedžo. 

Pročitajte više