Američki kamiondžija tuži liječnika: Došao na obrezivanje pa ostao bez cijelog penisa

KAD SE odlučio za obrezivanje, 64-godišnji američki kamiondžija Phillip Seaton nije ni slutio da će ostati bez cijelog penisa. Sad on i njegova supruga Deborah tuže kirurga iz Kentuckyja, dr. Johna Pattersona, zbog "gubitka organa, seksualne želje i međusobne privlačnosti".

Seaton se obrezivanju podvrgnuo kako bi ublažio probleme s čestim upalama. Kad se našao na kirurškom stolu, dr. Patterson je otkrio da ima rijedak i smrtonosni oblik raka te je, bez da je o tome pitao Seatona, odlučio kamiondžiji amputirati penis. Dr. Patterson kaže kako je ta odluka bila spasonosna za Seatonov život te kako je on napravio samo obrezivanje, dok je potom penis Seatonu amputirao jedan drugi liječnik.

Što se zapravo dogodilo na kirurškom stolu, Seaton je otkrio tek kad se probudio nakon operacije i otišao na zahod: "Skinuo sam se i vidio da nema ničeg". Seatonova supruga Deborah kaže kako liječnik ni nju nije konzultirao oko tog zahvata te smatra kako je njen suprug sam trebao odlučiti što će napraviti sa svojim tijelom. Dr. Patterson je to komentirao kazavši kako nije smatrao da je pametno za mišljenje o tome pitati suprugu pacijenta. Suđenje u slučaju i dalje traje.

Pročitajte više