Amerika ne voli Marca Anthonyja i Jennifer Lopez

LATINO diva i njen suprug ovih dana bilježe silne poslovne poraze - njihov prvi zajednički film "El Cantante" doživio je debakl na kino blagajnama, a zajednička turneja, na koju uskoro kreću, biti će najvjerojatnije reducirana. Prodalo se, naime, vrlo malo ulaznica, a fanovi Jennifer Lopez poručili su joj: "Tog kostura ne želimo gledati! Da si sama na turneji, kupili bismo karte".

Jennifer Lopez i Marc Anthony očito imaju sasvim različitu publiku, o čemu svjedoči slaba prodaja ulaznica za njihovu prvu zajedničku turneju. J.Lo fanovi, naime, ne žele slušati njezinog supruga, pa ni kupiti karte za koncert na kojem će svatko od njih izvesti jednak broj pjesama, a to su joj i poručili putem maila.

"Nije nam jasno zašto si na prvu turneju odlučila ići sa suprugom. Zanima nas, dakle, samo pola koncerta pa nećemo kupovati ulaznice koje su definitivno preskupe", pišu obožavatelji.

S druge strane, njihov prvi zajednički filmski uradak "El Cantante" doživio je debakl u američkim kinima. U prvom tjednu prikazivanja zaradio je čak 56 posto manje nego što se očekivalo, pa je već sad jasno da je riječ o još jednom filmskom promašaju pjevačice i glumice koja ih, ruku na srce, u svojoj glumačkoj karijeri ima na bacanje.

D.K.

Pročitajte više