Amerikanci traže duet: Beyoncé, jesi li već poslušala Miju?

Screenshot: YouTube

OD EPIZODE NBC-jevog showa Little Big Shots u kojem je nastupila i fantastična Mia Negovetić, reakcije Amerikanaca na njen sjajan nastup ne prestaju stizati. Osim glasom, oduševila ih je i skromnošću, jednostavnošću, pristojnošću, ali i izgledom.

"O moj Bože! Neka joj netko pod hitno ponudi ugovor! Ona ima sve! Ludo savršen glas, preslatka, super se snalazi na pozornici i samo joj je 13 godina?! Ma hajde!", "I povrh svega, izgleda baš kao što bi 13-godišnja djevojčica trebala izgledati! Talentirana i graciozna", "Bila je tako skromna i pristojna, zbog toga još i ljepša", samo su neki od komentara na Facebooku showa Little Big Shots, gdje je video njenog nastupa pregledan više od milijun puta u nepunih 12 sati.

"Najslađa djevojčica na svijetu! Imali smo čast družiti se s njome iz backstagea i gledati kako ostavlja srce na toj pozornici... Toliko emocija! Mia, već si zvijezda, bit ćeš golem hit u budućnosti", "Skromna i talentirana, to je tako rijetka kombinacija! Samo ostani tako divna, jedva čekamo slušati te opet", "Malena, rasplakala si me! Jedva čekam vidjeti što ćeš sve postići", dodaju Amerikanci.

 

Little Big Shots, večeras u 1:00 (prema našem vremenu) na NBC-u!

Posted by Mia Negovetić FP on Sunday, March 20, 2016

Video je na službenom FB profilu showa u 10-ak sati dobio preko tisuću oduševljenih komentara, više od 15 tisuća shareova i gotovo 25 tisuća lajkova.

"Pazi se Beyoncé!", napisali su pak producenti showa uz video, a s njima se slažu i brojni komentatori, koji sada čekaju da se oglasi i sama pjevačica. "Beyoncé, jesi li već poslušala Miju? Hoćemo duet" i "Beyoncé, bolje ti je da je pozoveš kao gošću na svojoj europskoj turneji", predlažu novopečeni Mijini fanovi.

Što je o cijelom američkom iskustvu rekla sama Mia, pročitajte u velikom intervjuu za Index. Osim Amerikanaca, Mia je potpuno oduševila i domaće estradnjake.

Njezin se nastup našao i na Facebook stranici američkog showa The Voice koji ima preko 14 milijuna fanova. Iako inače ne dijele nastupe iz drugih talent emisija, i njih je Mia oduševila pa su imali samo riječi hvale. "Beyonce čuvaj se!", poručila je ekipa The Voicea. 

This 13-year-old's INCREDIBLE voice will give you chills! Watch out, Beyoncé!

Posted by Little Big Shots on Sunday, March 20, 2016

Pročitajte više