Amerikanka u božićnom drvcu pronašla šišmiša

AMERIKANKA Sheila Kearns iz Kalifornije u ponedjeljak se nemalo iznenadila kada je u svojoj kući ugledala šišmiša koji visi sa stropa. Sisavac je u Kearnsinom domu završio nakon što je neplanirano zapakiran u božićno drvce koje je ženi isporučeno dan ranije.

Nakon što je u nedjelju na njenu kućnu adresu stiglo prekrasno božićno drvce, Sheila je odmah počela razmišljati o dekoraciji za drvce i ugodnom bockanju zimzelenovih bodlji, da bi dan kasnije otkrila kako je s drvcem dobila neplanirani leteći "poklon".

Ispostavilo se da vlasnici imanja na kojem se uzgajaju božićna drvca, na plantaži također imaju manju koloniju šišmiša koji služe kao prirodni uništavači insekata. Jedan se šišmiš tako odlučio objesiti na grančicu u krošnji drvca te je kasnije upakiran i poslan na put prema Sheilinom domu.

Nakon otkrića djelatnici službe za zbrinjavanje životinja odnijeli su šišmiša koji je pregledan te je utvrđeno da je negativan na test bjesnoće.

Sheila je pak preventivno primila injekciju tetanusa te je za svaki slučaj dobila dozu antibiotika. Rekla je kako nije preplašena zbog posjete iznenadnog gosta, dodajući da će i dalje kupovati drvca sa uzgajališta koje joj je s drvcem poslalo letećeg sisavca.

I.K.

Pročitajte više