Amy i Blake angažirali majke kao glasnogovornice

"MOJU KĆER njezin muž treba povrijediti, to je jedini način da shvati kakav je on uopće te da napokon otvori oči", prokomentirala je majka Amy Winehouse za dnevnik The Sun. Uvjerena je da će Amy voljeti Blakea Fieldera Civildoka dok god joj ne slomi srce.

Navodno se Amy povjerila prijatelju kako i dalje osjeća nešto prema svome suprugu. Trenutno se zabavlja na karipskim otocima, a navodna ozljeda na njezinoj lijevoj nozi upućuje na samoozljeđivanje, iako Amy tvrdi da se to dogodilo kad se slučajno prolila kipućom vodom u kojoj je kuhala tjesteninu.

Majke glasnogovornice

Ta rana izgleda prilično bolno, međutim Amy se svejedno bezbrižno valja u pijesku na plažama Svete Lucije i ne brine o mogućoj infekciji, kažu izvori.

S druge strane njezin suprug Blake opovrgava navode o budućem djetetu s Gilleen Morris. Besposličarku Gilleen, kako je naziva, upoznao je na liječenju od ovisnosti u rehabilitacijskoj klinici u Sheffildu. Na izjave bivše ovisnice o heroinu, Blakeova majka Georgette izjavila je: "Ne vjerujem navodima, treba mi više dokaza". Čini se da se britanskom, sad skoro već bivšem paru, više ne komentiraju svakodnevni novinski članci pa su u to ime angažirali svoje majke.

Ž.P.
Foto: JLP

Pročitajte više