Amy se ponovo udaje u Vegasu?

AMY WINEHOUSE navodno se ponovo udaje za svog bivšeg supruga Blakea Fielder-Civila, a svadba će biti u Las Vegasu, čim pjevačica dobije vizu za SAD. Ulazak joj je za sada još uvijek zabranjen jer je bila uhvaćena s marihuanom i optužena za napad na obožavatelja.

Pjevačica u svom drugom bračnom pokušaju ne želi puno promjena pa će tako mladoženja biti isti kao i prvi put, a ceremonija neće biti tradicionalna, već brzinska kao i prva. Jedino se razlikuje mjesto vjenčanja, ovaj put će to navodno biti u Las Vegasu, za razliku od prvog braka koji je sklopila u Miamiju. Amy misli da je upravo Miami bio loša sreća kriva za raspad prvog braka i nada se da će joj Vegas donijeti više sreće.

Ako do reprize vjenčanja uistinu dođe, trebalo bi to značiti da se razuzdana pjevačica napokon rehabilitirala od svih poroka, uključujući i alkohol, jer upravo joj je život bez opijanja Blake naveo kao uvjet za ponovno sklapanje braka.

Kontroverzni par sada je napokon razriješio sve razmirice i krenuo od početka, navodi za The Sun  jedan izvor. Amy ne prestaje pričati o zajedničkoj budućnosti s Blakeom, a da im bude ljepše kupili su i novi dom u Londonu vrijedan 2 i pol milijuna funti.

Pročitajte više