Amy Winehosue se potukla s "obožavateljicom"

KOLIKO god se trudila ostati pribrana i smirena, kod Amy Winehouse čini se, ipak vrijedi ona: jednom divlja, uvijek divlja. A Amy je to po stoti put dokazala i neki dan, kada se na koncertu Mos Defa potukla s anonimnom djevojkom koja je navodno, ispred nje žive, zavodila muškarca na kojeg se Amy namjerila.

Međutim, ovdje nije bila riječ o njezinom bivšem suprugu Blakeu već o nepoznatom muškarcu, kojeg je Amy, ispričali su prisutni novinarima Mirrora, brutalno nabacivala, što je između ostalog uključivalo i uvaljivanje u krilo te senzualno lizanje uha odabranog komada.

To je sve vidjela i djevojka dotičnog mladića koja se bijesna zaletjela prema njima i svom snagom odgurnula Amy na pod. Ova se ustala i tada je počelo pravo kokošarenje s uključenim uvredama i udarcima. Sukob su prekinuli zaštitari koji su i jedne i druge izbacili iz backstagea, gdje se incident odvijao.

A što je s Blakeom?

A incident je začudio mnoge jer je Amy nedavno paparazzima pokazala svoj zaručnički prsten, kojim je potvrdila tračeve da se ponovo udaje za Blakea Fielder-Civila, čovjeka od kojeg se prije nekoliko mjeseci razvela na londonskom sudu brzinom munje.

Ipak, ponovo spojeni golupčići po ovom pitanju još uvijek nisu guknuli ni riječi, ali zato Amyin otac, Mitch Winehouse, jest. On je novinarima ispričao kako će Blake, ukoliko zaista ponovo oženi njegovu kćer, morati potpisati predbračni ugovor kojim se odriče Amyine zarade te tako obitelji Winehouse zagarantirati da nakon eventualnog razvoda od njih neće potraživati ni penija.

Pročitajte više