Amy Winehouse hospitalizirana zbog predoziranja?

MLADA pjevačica jučer je, nakon otkazivanja još jednog koncerta zbog zdravstvenih komplikacija, hitno prevezena u bolnicu u Londonu, a njezin je glasnogovornik izjavio kako je razlog svemu premorenost pjevačice. Ipak, izvori iz bolnice tvrde kako je zvijezdi ispumpan želudac, i to zbog predoziranja.

Amy Winehouse u bolnicu su doveli suprug Blake Fielder-Civil i prijateljica, koja je, prema tvrdnjama svjedoka, obavila administrativni dio posla, jer se ni suprug pjevačice nije osjećao najbolje. "Nije mogla stajati na nogama, pričala je svašta a njeni su se pratioci pobrinuli da ljudi u čekaonici ne gledaju u pjevačicu. Odmah je primljena kod doktora, ispumpali su joj želudac i dali infuziju", tvrdi djelatnik bolnice na University Collegeu.

Nakon što je provela noć u bolničkom krevetu, Winehouse je jučer puštena, te je u pratnji supruga otišla na kućnu njegu. Incident se dogodio neposredno prije njezine mini turneje, pa su, po tko zna koji put, propali koncerti u Norveškoj, Danskoj i Velikoj Britaniji.

Iako je sklona zabavama i proslavama vlastitog uspjeha, Amy nije proslavila nekoliko nominacija za MTV Video Music Awards, a njeni prijatelji tvrde da je to pravi pokazatelj kako pjevačica prolazi kroz teško razdoblje.

U nedavnom intervjuu Amy je odlučno odbacila tvrdnje da koncerte stalno otkazuje zbog pijanstva i drogiranja. Kako kaže, pravi je perfekcionist, pa ne želi pjevati u bilo kakvim uvjetima i bilo gdje, a nerijetko nailazi na nezadovoljavajuće tehničke uvjete.

Privatni ekscesi očito ne smetaju njezinim obožavateljima, a ni kritičarima - aktualni album "Back To Black" i dalje se odlično prodaje, a u SAD-u je zaradila epitet "nove soul dive", što potvrđuju i brojne nagrade koje joj stižu s one strane Atlantika.

D.K.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više