Amy Winehouse i Blake na tajnom spoju!

PRVI put nakon četrnaest mjeseci, Amy Winehouse je viđena kako uživa u tajnom spoju sa svojim bivšim suprugom Blakeom. Naime, prošli tjedan njihova rastava je službeno privedena kraju.

"Iako je svima govorila da uopće ne želi čuti za njega, Amy je tajno planirala njihov sastanak. Spoj je prošao dobro. Nakon večere i par pića, Amy ga je pozvala u svoj stan", rekao je bliski izvor za  magazin Ok. Vrckava pjevačica je Blakea morala prošvercati kroz prozor jer mu je njezina obitelj zabranila da se uopće približi Amy.

Pjevačicu cijelo vrijeme čuvaju dvojica tjelohranitelja kojima je strogo zabranjeno pustiti Blakea u stan. "Lukava Amy se snašla te ga provukla kroz stražnji prozor. Blake je proveo dio noći u njenom krevetu. Jako je tajnovita što se toga tiče. On ju je uvjerio da bi trebali ponovo biti zajedno. Unatoč svemu što je rekla o njemu zadnjih par mjeseci, još uvijek ga voli", naveo je isti izvor.

Prošli mjesec je otkriveno da je Amy napravila lažni profil na Facebooku kako bi neopaženo mogla slati tajne poruke svom ljubavniku. Zahtjev za brakorazvodnu parnicu Blake je pokrenuo nakon što je Amy priznala prijevaru.

Pročitajte više