Amy Winehouse na dnu: Samoozljeđivanjem skoro do smrti

NI PET nagrada Grammy nisu donijele sreću pjevačici koja pozornost i dalje privlači problemima u privatnom životu. Paparazzi su je jučer snimili u jednom od svojih najgorih izdanja - krv joj je tekla na rukama i licu, a Amy se činila potpuno nesvjesnom situacije u kojoj se nalazi. Njezini prijatelji medijima su otkrili kako je pjevačica već godinama sklona samoozljeđivanju s kojim je, kažu, nekoliko puta pretjerala i skoro si oduzela život.

Unatoč lošem psihičkom stanju, Amy i dalje redovito posjećuje supruga Blakea Fieldera-Civila, koji je na izdržavanju zatvorske kazne. Njihov se odnos navodno popravio, i to nakon što je Blake supruzi poručio kako se želi razvesti od nje, prvenstveno zbog fotografija koje je objavio jedan tabloid, a koje pjevačicu u ljubavnom smislu spajaju s njezinim bivšim producentom.

Amy je u proteklih mjesec dana zabilježila dva iznimno bitna nastupa u svojoj karijeri - doslovno je pomela dodjelu nagrada Grammy osvojivši pet kipića, a njezina izvedba iz londonskog studija (američke joj vlasti zbog problema s drogom nisu odobrile vizu) svrstana je u najbolje izvedbe u posljednjih nekoliko godina. Nastupala je i na dodjeli Brit Awardsa, no čini se kako njezino psihičko stanje opet usporava, pa i ugrožava uspješnu karijeru - odgodila je nekoliko koncerata u Engleskoj i izlazak trećeg studijskog albuma.

D.K.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više