Amy Winehouse sabotažom prijeti Aliciji Keys i Jacku Whiteu

NAKON ŠTO JE i službeno potvrđeno da će 28-godišnja R'n'B pjevačica Alicia Keys u duetu sa pjevačem grupe The White Stripes, Jackom Whiteom, otpjevati naslovnu pjesmu za nadolazeći film o Jamesu Bondu, oglasila se i Amy Winehouse koja je originalno trebala napraviti singl za novi nastavak filmova o poznatom tajnom agentu. Amy, koja svjetske tabloide već mjesecima zabavlja svojim narko skandalima, namjerava sabotirati Ailicijinu i Jackovu pjesmu.

Alicia Keys, višestruka dobitnica Grammyja koju će zagrebačka publika imati prilike vidjeti 10. listopada na njezinom koncertu u Domu Dražena Petrovića, otpjevat će pjesmu "Another Way to Die", koju će izvoditi zajedno s 33-godišnjim Whiteom, ekscentričnim rokerom koji je pjesmu napisao i producirao. Ta će pjesma biti na naslovnoj špici "Quantum of Solace", 22. po redu filma o Jamesu Bondu, koji će svoju premijeru imati 31. listopada ove godine, a to će ujedno biti i prvi duet u povijesti filmske franšize o Jamesu Bondu. 

To je jako naljutilo britansku soul pjevačicu Amy Winehouse kojoj je prvobitno dodijeljen zadatak da napravi naslovnu pjesmu za "Quantum of Solace", ali je sa projekta uklonjena zbog mnogobrojnih skandala zbog kojih se posljednjih mjeseci često nalazila na naslovnicama svjetskih tabloida. Kako bi se osvetila, Amy je najavila vlastitu, no neslužbenu verziju najavne pjesme za novi nastavak filmova o Jamesu Bondu kojeg službeno namjerava objaviti istog dana kada će premijerno biti pušten duet Alicie Keys i Jacka Whitea.

"Zbilja mislim da su mogli pričekati da se malo oporavim. Ako su htjeli singl koji će biti hit po cijelom svijetu, ja sam im to bez ikakvog problema mogla napraviti, no oni su očito htjeli angažirati nekakve dosadnije pjevače. Kada ja objavim svoj singl, što namjeravam napraviti istoga dana kao Alicia i Jack, moja će pjesma biti veći hit", zaprijetila je bijesna Amy čime želi dokazati producentima filma da su napravili veliku grešku kada su je uklonili sa projekta.

K.H.

Pročitajte više