Amy Winehouse uhvaćena kako nasred ulice puši joint

AMY WINEHOUSE opet se našla u središtu skandala kada je na ulici ispred svog doma u Londonu šetala okolo s jointom u ustima i psovala paparazze.

Paparazzi tvrde kako je Amy, vraćajući se s rođendanske zabave svoga prijatelja, hodala po ulici i pušila joint, a navodno je izgledala toliko pijano i nadrogirano da je jedva mogla hodati. "Amy je bila toliko ukomirana da se uopće nje opterećivala što puši joint pred svima", rekao je svjedok, tvrdeći kako je u jednom trenutku pjevačica počela psovati kao kočijaš. 

"Jezik kojim se izražavala bio je usklađen s njenim kočijaškim ponašanjem. Psovala je na sav glas, nabrojila je sve psovke kojih se mogla sjetiti i nije je bilo briga što je svi slušaju", rekao je jedan fotograf.

Amy je jednom priznala kako je počela piti samo da se odvikne od "trave". "Sada više ne pušim jer nemam energije za to. Prije, dok sam konzumirala kanabis, digla bih se ujutro, popušila dva velika jointa, pojela nešto bez veze, onda ne bih jela ništa cijeli dan i na kraju bih se prežderavala s tjesteninom u dva ujutro. Moje pijančevanje zamijenilo je napušavanje, no problem je još uvijek tu. Sad sam postala i alkoholičarka, i to sve iz čiste dosade", ispričala je Amy.

K.H.

Pročitajte više