Ana Bebić: Želim biti domaća Lady GaGa!

ANA BEBIĆ, koja se ovih dana sprema za zajednički, oproštajni koncert kandidata realityja Operacija Trijumf koji će se 15. prosinca održati u beogradskom Sava centru, za Blic je ispričala kako bi voljela biti poput Lady GaGe te kako muku muči uvijek s jednom i istom stvari - koreografijom.

"A evo, sama nešto pokušavam... pokušavam smisliti korake, ali mi ne ide. Uvijek tražim dodatne korake, ali i ono što sam prije znala mi ne ide", kroz smijeh je ispričala. "Smotana sam", kaže i dodaje da, osim koreografija, svi studenti Operacije svakodnevno vježbaju pjevanje i da će za spektakl biti u vrhunskoj formi.

Na pripremama stalno neka trka, frka, zbrka

"Zabavno nam je na pripremama. Stalno je neka frka, trka, zbrka. Puno nas je, netko pjeva, netko pleše, svi nešto rade i nikad nije dosadno. Koncert će biti vrlo zanimljiv, pripremamo najbolje. Publika se neće razočarati i nadamo se da ćemo i ovaj put napuniti Sava centar. Očekujte veliki spektakl, osim nas na bini će plesati i šezdesetak plesača iz plesne grupe profesorice Milice Cerović", najavljuje.

Dodala je i da joj je "kod kuće" trenutno jako veselo jer živi s Nikolom Paunovićem, Igorom Cukrovom, Ninom Petković, Adnanom Babajićem i Aleksandrom Belovom, s kojima nikad nije dosadno. "Svi po cijeli dan pjevamo, družimo se, Adnan nam sprema klopu. Jako je uzbudljivo i slično je životu u showu", ispričala je.

"Žao mi je što je ovo posljednji put da nastupamo zajedno, ali mi je drago što se ekipa u showu tako dobro poklopila. Nitko nije došao da bi bio Operacija Trijumf, nego da predstavi sebe i pokuša se afirmirati. Odsad ću biti samo Ana Bebić", kaže.

Album snima s poznatim autorima



"Album će mi raditi poznati autori iz cijele regije, a pjesme će biti potpuno drugačije, kao što su različite 'Preživjet ću' i 'Mrzim spore stvari', tako će stilski biti različite i ostale stvari s albuma. Jedino što će ih povezivati je moje ime", kaže Ana i napominje da bi voljela krenuti stopama Lady GaGe.

"Voljela bih napraviti nešto kao Lady GaGa, ona je jednostavno jako nova i svježa. Taj stil i temperament nedostaje našoj sceni i ja bih ga sceni voljela predstaviti. Sviđa mi se kič koji je prati i koji izgleda genijalno. I ja se volim igrati stajlingom, pjesmama i ne bojim se neistraženih područja. Voljela bih se ugledati na nju", kaže Ana.

"Ista sam osoba, show me nije promijenio"

Ana se osvrnula i na svoj privatni život te napomenula kako se, otkako je poznata, nije ni malo promijenila. "Ista sam. Prije nekoliko mjeseci sam srela prijatelja koji se iznenadila kako se nisam promijenila. 'Pa ti si ostala ista', rekao mi je. Ali ne planiram se mijenjati. Bavim se čime se volim baviti, ali moj posao je kao i svaki drugi. Jesam medijski eksponirana, ali ne gledam zbog toga drugačije na svijet", kaže.

Ana je progovorila i o ljubavi te rekla kako je i dalje sretna u vezi s tekstopiscem Filipom Miletićem, s kojim, kaže, uživa. "Super smo se našli. Slažemo se, razumijemo se i podržavamo se u svemu. Meni je ljubav jako bitna i volim pripadati nekome. Bitno mi je da me čovjek koji je sa mnom u svemu podržava, a s Filipom je upravo tako", zaključuje.

Pročitajte više