Ana Ivanović: Trudim se ne postati ovisna o televizijskim serijama

ANA IVANOVIĆ, srpska ljepotica s teniskih terena, kaže kako joj gode komplimenti na račun izgleda te da u slobodno vrijeme voli izaći iz sportske opreme, dotjerati se i obuti štikle. "Ipak, ne treba mi kao mnogim ženama sat vremena pripreme, dvadesetak minuta mi je dovoljno, ne podnosim duže spremanje", kazala je Ana koja voli kupovati cipele i torbice poznatih kreatora, ali ne i dizajnerske krpice: "Smatram da je bolje kada čovjek ima neki svoj ukus i smisao za kombiniranje, nego da kupuje skupe stvari".

"Telefone i internet ne koristim previše, ne volim tu vrstu komunikacije, tako da je sa mnom biti u kontaktu, jednom riječju - nemoguće"

Budući da u Beogradu provodi jako malo vremena, Ana je u intervjuu za Blic rekla da je često uhvati nostalgija. "Telefone i internet ne koristim previše, ne volim tu vrstu komunikacije, tako da je sa mnom biti u kontaktu, jednom riječju - nemoguće", kroz smijeh je izjavila lijepa tenisačica koja otkriva kako u slobodno vrijeme gleda filmove i odlazi u kazalište, a trenutno se, kao i brojni fanovi diljem svijeta, "navukla" na televizijsku seriju "Izgubljeni". "Strastveni sam gledatelj serija, uključim ih i gledam po nekoliko sati. Ima toliko serija koje bih zaista voljela odgledati, ali ne želim postati luda za tim i dovesti se do toga da ih gledam po čitavu noć. Pokušavam se kontrolirati", navela je Ana.

"Djeca će mi biti prioritet"

Na pitanje gdje se vidi za nekih dvadesetak godina, Ana je rekla: "Teško je odgovoriti na to. U svakom dijelu života imaš različite prioritete i nešto što želim sada, možda neću željeti za tri-četiri godine. Za nekih 15, 20 godina, sebe zamišljam kao majku. Zaista pridajem značaj obiteljskim vrijednostima i voljela bih imati obitelj. Isto bih voljela toj djeci pružiti sve mogućnosti. Ne bih voljela putovati i živjeti neki ludi život dok imam obitelj, a da djeca stvaraju neke pogrešne slike i imaju pogrešno viđenje života. Tako da bih voljela posvetiti se djeci i eventualno bih radila nešto što bih mogla postići uz odgoj djece. Djeca će mi biti prioritet".

"Zaista jako volim djecu i želim veliku obitelj"

Ana je rekla kako bi željela imati dvoje ili troje djece. "Zaista jako volim djecu i želim veliku obitelj", navela je Ana te dodala kako su joj roditelji i dečko, australski golfer Adam Scott, velika podrška u životu: "Ta podrška može skinuti određenu dozu pritiska koji postoji od strane medija, sponzora ili bilo koga. To su ljudi kojima je najviše stalo do mene i onda znam da će oni uvijek biti tu, bez obzira na to igram li dobro, je li mi dobar ili loš dan".

Pročitajte više