Ana Vilenica: Jacques Houdek je poput apaurina



PLAVOKOSA glumica Ana Vilenica široj je javnosti poznata kao glumica iz sapunica "Ponos Ratkayevih" i "Dolina sunca", no javnost će uskoro moći čuti i njene pjevačke sposobnosti, jer je glumica angažirana u novoj sezoni showa "Zvijezde pjevaju". Svoje je glasovne mogućnosti dosad pokazala samo u kazalištu i najavnoj pjesmi "Doline sunca" koju pjeva s Bojanom Gregorić. Ana nam je priznala da je uoči današnjeg nastupa vrlo nervozna i da je "trese" trema.

"Jučer sam se ful tresla"
"Uopće se ne osjećam spremno i imam veliku tremu", rekla nam je glumica. "Jučer sam se ful tresla, a danas malo manje. Pokušavam se praviti da je normalan dan, sjedim i gledam film, nastojim ne misliti na show, ali trema je prisutna", kaže Ana. Njen je pjevački partner u showu, Jacques Houdek, tvrdi ona, "poput apaurina". "On je sav pozitivan, pazi da ne ispadnem iz tonaliteta i stalno mi govori da mi ide super. Zadnjih nekoliko dana je potpuno miran, poput apaurina, a ja sam nervozna", pričala nam je Ana uz smijeh.

"Ivana Husar i Boris Mirković su najkompletniji"

Posebno ju je strah nastupa u showu, jer dosad nije pjevala u javnosti. "U kazalištu sam pjevala, ali to je skroz drugačiji osjećaj. Tamo se krijem iza scene, glume, lika, a ovdje sam izložena", kaže simpatična glumica. Zasad nema favorita u showu, jer su joj svi jako dobri. "Kad sam prvi put vidjela zajedničku probu, svi su mi zvučili super. Nekako su mi Ivana Husar i Boris Mirković najkompletniji, Mare Milin je jako zanimljiva, Tamara Loos je vesela, ali svi su bili jako dobri", smatra Vilenica.

"U showu ću se sve više oslobađati"

O svojem plasmanu u showu nije željela razmišljati, jer se ne želi opterećivati. "Nadam se samo da ću što duže pjevati. Ja sam jedna od onih koji se s vremenom oslobode, tako se i ja sve više i više oslobađam, pa se nadam da će se vidjeti moj napredak", rekla nam je Ana.

Pročitajte više