Anđa Marić: Muškarci polako gube svoju funkciju



ANĐA MARIĆ progovorila je o svojem razvodu i izjavila je da za raspad njezina braka nije kriva treća osoba, već se jednostavno ljubav između nje i slovenskog umjetnika Primoža Dolenčara "ugasila". Iako se zbog ljubavi odselila u susjednu Sloveniju, pjevačica je nakon sedam godina braka odlučila otići iz stana kojega je dijelila sa suprugom i početi, kako kaže "nov život". "Novi počeci su mi super", rekla je Anđa u intervjuu za Exkluziv. Tvrdi da joj nije žao zbog toga što se mlada udala i rodila sina, danas šestogodišnjeg Gašpara. "Da idem ispočetka, ništa ne bih mijenjala", kaže pjevačica.

"Zašto bi žena uvijek bila u kući?"

Sin Gašpar dobro je prihvatio činjenicu da mu se roditelji razvode. "Zajedno smo mu to objasnili, da tata i mama više nisu cura i dečko i da ćemo od sad biti prijatelji. Super je to prihvatio, rekao je da nema veze jer će od sad imati dvije kuće kao i njegovi prijatelji", ispričala je Anđa i potom krenula objašnjavati da je ta cijela situacija za nju "mala smrt". "Nije mi žao što sam izašla iz tog braka. Poludim kad se od nas očekuje da budemo kao generacija naših majki. Zašto bi žena uvijek bila u kući? Muškarci polako gube svoju funkciju, zato su i zbunjeni", objašnjava ona.

"Emocionalno sam nedostupna"

Na pitanje novinarke je li njezinoj karijeri naštetio odnos s mužem, Anđa je odgovorila dvosmisleno. "Znao je da imam karijeru, jer me upoznao kad sam nastupala", rekla je pjevačica i dodala: "Ali oni svi prije ili kasnije očekuju da se promijeniš i postaneš kućni tip". S uskoro bivšim suprugom je i dalje u dobrim odnosima, jer žele biti "pravi roditelji" svojem sinu. Nakon svega, Anđa tvrdi da joj razvod nije uništio vjeru u ljubav, ali jedno vrijeme ne želi imati nikakav odnos. "U ovom trenutku sam emocionalno nedostupna", kaže Anđa Marić.

Pročitajte više