Anđa Marić tijekom vikenda spašavala novog dečka iz zatvora

NOVI dečko Anđe Marić, poznati slovenski fotograf Matjaž Banič, proteklog je vikenda završio u zatvoru jer je policija prilikom rutinske kontrole putovnica u petak, kad je putovao prema Zagrebu kako bi bio uz Anđu tijekom finala showa Hrvatska traži zvijezdu, ustvrdila da ima neplaćenu zastarjelu parkirnu kaznu u vrijednosti od 40 eura. Iako je kaznu želio platiti na licu mjesta, to mu nisu dozvolili, već su ga odlučili s lisičinama na rukama odvesti u pritvor.

"Ti ljudi su bili kao roboti koji se ne mogu reprogramirati. Nije ni čudo kada im za posao nije potrebna ni srednja škola", napisala je Anđa u svojoj kolumni u tjedniku Extra te dodala kako je "posljednju, najsvečaniju emisiju, dočekala kao da joj je netko umetnuo krišku limuna u stražnjicu, neprestano iščekujući nove vijesti". Anđa je navela kako joj je dečko završio u ćeliji koju je dijelio sa pet zatvorenika te trpio uvrede i poniženja, a od njega su zahtijevali i da potpiše izjavu da u slučaju njegove smrti ili ozljeda prvo o tome obavijeste njegovu najbližu rodbinu.

Čim je finalna emisija i službeni HTZ party priveden kraju, Anđa je odjurila put Ljubljane. Tamo je konačno naišla na ljubaznog policijskog službenika koji joj je objasnio kako dečka iz zatvora može izvući i prije ponedjeljka, kad će sustav konačno evidentirati u petak navečer izvršenu bankovnu uplatu jamčevine, ako jamčevinu uplati u pošti i donese uplatnicu. Anđa je potom s dečkom i sinom Gašparom krenula put Primoštena, kako bi se svi zajedno oporavili od ovog neugodnog iskustva.

Pročitajte više