Andrea Andrassy nakon ispadanja iz Zvijezde pjevaju: Mislim da smo lijepo otpjevali

Foto: Dario Njavro/HRT

ANDREA ANDRASSY javila se na Instagramu nakon što su sinoć ona i njen mentor Ivan Penezić prvi ispali iz showa Zvijezde pjevaju, unatoč tome što su nakon ocjena žirija bili u samom vrhu tablice.

Naime, nakon što su eliminirani, brojni gledatelji izrazili su svoje nezadovoljstvo na društvenim mrežama.

"Nepravedno", "Šteta, oni su bili jedan od 3 para koji su imali potencijal za pobjedu. Ovako će biti manje interesantno", bili su samo neki od komentara, a Andrea je potom obavila video na Instagramu u kojem je dala svoj komentar na situaciju.

"Ljudi, samo da vam se svima javim, pogotovo vama svima koji ste razočarani što smo Ivan i ja jučer ispali iz showa. Kužim vašu perspektivu, naravno, i nama bi bilo isto drago da smo ostali, ali ovo je zabavni show i mi smo se stvarno jako dobro zabavili", rekla je.

"Molim vas, nemojte misliti da smo tužni, zato što se nastavljamo družiti s ekipom već iduće subote u 20:15 na HRT-u. Neću vam još otkriti tko je moj favorit, ali u svakom slučaju, ako išta znate o meni, onda znate da sam veliki fan otkazanih planova, tako da sve je super, ja sam stvarno zadovoljna. Mislim da smo lijepo otpjevali i hvala svima na podršci. Nemojte biti ljuti, to je sve samo show", poručila je.

Podsjetimo, Andrea i Ivan izveli su pjesmu Sve što znaš o meni Arsena Dedića. "Svidjelo mi se što si imala dah, pauze, dramatske momente. Respektiram sve skupa, siguran i lijep nastup", rekao im je Mario nakon nastupa. Tolja se složio s njegovim komentarom. "Molim te, opusti se", rekla je kratko Danijela. Andrea je dobila 22 boda, što je bio drugi najveći broj bodova u emisiji, no to nije bilo dovoljno za ostanak.

Pročitajte više