Andrea Ćupor odbila Tonija Brekala

Iako je prije nekoliko godina osvojila titulu Miss Hrvatske i neprestano dobiva ponude za manekenske angažmane, Andrea ih bez imalo premišljanja odbija. Tako je bilo i kada ju je nedavno nazvao "kontroverzni" modni kreator Toni Brekalo, ponudivši joj da za njega nosi sado-mazo reviju:

"Prošli tjedan me iznenadio njegov poziv. Ma, gdje si mene, rekoh, našao, pa umrla bih od srama da takvo nešto nosim!" - kaže nam Andrea, dodavši kako joj manekenstvo nikada nije bila primarna stvar u životu.

"Dobivala sam pozive i od Sandre Vranješ i Suzy Josipović da dođem u njihove agencije, no sve sam odbila. Dobivam i ponude za hostesiranje, u kojem sam se vidjela sa 17 godina. Sada mi je 24, imam par ispita do završetka Ekonomskog fakulteta i imam posao koji me zanima." - otkriva Andrea, koja na zagrebačkom radiju Cibona ne radi samo kao radijska voditeljica, nego i u marketingu.

U ulozi voditeljice Andrea se pojavljuje svakog tjedna, kada zajedno s Rajnom Raguž vodi showbiz emisiju u kojoj obrađuju i nešto ozbiljnije teme, poput mobbinga, problema anoreksije i slično.

Nakon što je prekinula jednogodišnju vezu s poduzetnikom Josipom Šelendićem, Andrea je ljubav pronašla u direktoru trgovine poduzeća Vodotehnika Mariu Ivančiću (na fotografiji s Andreom), a vezu s njim u početku nije željela pretjerano komentirati.

"Uopće ne znam kako je počela ta zainteresiranost medija za moj privatni život. Iza sebe imam tri ozbiljne veze i svaka od njih završila je u novinama. No, shvatila sam da je bolje da sama odgovaram na novinarska pitanja o privatnom životu, nego da oni sami izmišljaju." - kaže nam Andrea, ispričavši kako je već tri mjeseca u sretnoj vezi s Mariom, s kojim je najprije imala strogo poslovni odnos, a iz kojega se zatim izrodila i ljubav.

"Najprije smo poslovno surađivali, a onda su krenula i privatna druženja, nakon što smo u društvu počeli izlaziti, pa je pala i prva opuštenija konverzacija, piće, ples...Klasična priča." - kaže nam Andrea, dodavši kako je u novoj vezi jako sretna, budući da se ista temelji na uzajamnom razumijevanju i podršci, što joj je kod partnera i najvažnije.

Tekst i foto:B.S.

Pročitajte više