Andrea se riješila iPhonea, pogledajte što je dobila u zamjenu

Foto: Facebook

GOTOVA je potraga za novim vlasnikom iPhonea SE, kojeg se Andrea Andrassy željela što prije riješiti pa je čak objavila i oglas koji je dosad pregledan 54.893 puta.

"Pročitala sam 5000 komentara (stvarno, trebalo mi je 3 sata) i bilo je genijalnih ponuda! Nudili su mi žarulju (koju god želim), međimurski zrak u boci, maslinovo ulje i gumene papuče za u more, pola kile pikula, Spice Girls dezić, besplatno vjenčanje u Glini... ali kad sam vidjela KRAVICU iz djetinjstva, to je bilo to. Antonija Dunja Dujmović iz Siska mi je ponudila ovu zdjelicu i 36 goblena, što ću drage volje prihvatit kao adekvatnu zamjenu za ajfon. Svi koji su voljeli Kinder Ladu i koji su bacili/izgubili/potrgali ove zdjelice će shvatit količinu nostalgije koju izaziva ova mala kravica", otkrila je Andrea.

Dobitnici novog iPhonea SE poručila je da joj može dati i manje goblena, jer joj baš ne treba 36, dok je svima ostalima zahvalila na porukama, ali i uvredama koje su poslali. 

"Dečko stavio mob u moju torbu, a ja stavila bočicu s vodom koju nisam dobro zatvorila...da stvar bude bolja, mob radi, samo šta ga se treba nazvat ili stavit na punjač da se otključa. Jbg kriva sam!! E sad ovak...nemam šta da ti ponudim osim 36 goblena (bez brige, ostavila sam sebi još 59 goblena) i ovu zdjelicu s kravicom da te vrati u djetinjstvo. Ponudila bi ti prahistorijski Nintendo, al onda bi stvarno ostala bez glave. Izvoli svoju kravicu, a ja sad čekam da mi stigne IPHONE na adresu! pošaljem ti ju box", ponuda je koju je Antonija Dunja dala Andreji i njom nadmašila 5020 drugih ponuda.

Što su drugi ponudili, možete vidjeti ovdje.

 

Pročitajte više